Over mij

Annerieke Cooiman- Laar
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in natuurlijke geneeswijzen. Toen bleek dat ik niet was ingeloot voor de studie geneeskunde besloot ik meteen de 6-jarige hbo- opleiding te gaan volgen aan de academie voor natuurgeneeskunde in Hilversum (nu hogeschool Saxion Next). 
Ik ben afgestudeerd in de volgende vakrichtingen:
- Traditionele Chinese Geneeskunde - acupunctuur 
- Klassieke Homeopathie 
- Natuurgeneeskunde / fyto (kruiden) geneeskunde 

Voor mijn scriptie deed ik onderzoek naar de mogelijkheid van behandeling als de diagnose  onverklaarbare onvruchtbaarheid is en klachten tijdens de zwangerschap. 
Ook heb ik inmiddels een heel aantal gynaecologische bijscholingen gevolgd (o.a. menstruele stoornissen, menopauze, infertiliteit, onvruchtbaarheid). Juist hier kan de natuurgeneeskunde (welke therapie dan ook) van grote waarde zijn.
Ook behandel ik vaak buikklachten, hoofdpijn, slaapproblemen, klachten aan gewrichten/pezen/spieren. 

Voor Traditionele Chinese Geneeskunde en acupunctuur liep ik stage in China in het China Beijing International Training Centre. Het was een heel leerzame ervaring, die ik weer gebruik in mijn eigen praktijk. 

Inmiddels ben ik getrouwd en trotse moeder van drie zonen. Samen met mijn echtgenoot heb ik veel werk gedaan voor kinderen in Nepal. Zie voor meer informatie www.stichtingsanumaya.nl  

Ik werk met veel plezier in mijn praktijk en heb aan de Voorschoterlaan in Rotterdam het Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam opgezet, omdat ik graag met collega's samen wilde werken. Voor meer informatie kun je kijken op www.ngrotterdam.nl. Ik werk inmiddels samen met een osteopaat, klassiek homeopaat, antroposofisch verpleegkundige en natuurgeneeskundige. We hebben allemaal een zelfstandige praktijk, maar waar nodig bundelen we onze krachten en expertises.

De naam van de praktijk is: Natuurlijk Annerieke. Dit komt voort uit mijn verlangen om de dingen op een zo natuurlijk mogelijke manier te doen, vanuit je eigen gezondheid en mogelijkheden. 

Wie weet tot ziens in de praktijk! Natuurlijk Annerieke; omdat natuurlijke gezond-
heid voor mij heel belangrijk is!