Welkom

Gezondheid - Vitaliteit - Balans! 

Wanneer je gezond bent, heb je genoeg vitaliteit om te reageren op de omgeving en dat wat er van je gevraagd wordt. Merk je dat dit bij jou niet het geval is? Heb je fysieke of mentaal/emotionele klachten? Zit je niet lekker in je vel?

Met veel plezier werk ik in mijn praktijk om mensen te helpen met hun gezondheid. Mijn praktijk is gevestigd binnen het Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam (www.ngrotterdam.nl). 
Ik kijk graag met je mee wat nodig is om je gezondheid te verbeteren. Daarvoor heb ik een 6-jarige opleiding afgerond in Complementary Alternative Medicine (CAM). 

Bij een behandeling kijk ik naar jou als geheel. Niet alleen je klachten van nu zijn belangrijk, ook hoe het zo gekomen is. 
In de behandeling stimuleer ik je zelfgenezend vermogen, waar we allemaal over beschikken. Op die manier pakken we de oorzaak van je klachten aan. 

Ik gebruik verschillende therapievormen, namelijk acupunctuur, klassieke homeopathie en fyto(kruiden)therapie.

Ook als je geen serieuze klachten hebt, is het goed om je gezondheid preventief te onderhouden; voorkomen is beter dan genezen!Neem vrijblijvend contact met mij op over je gezondheidsvraag: info@natuurlijkannerieke.nl of 
06-13447746
                                
            page1image936            

Per25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevens (AVG) van toepassing. Klik hieronder voor de privacyverklaring.
Ċ
Annerieke Cooiman-Laar,
24 mei 2018 13:04